Skip to main content

Aalborg dækket af sne, er ved første øjekast smukt og idyllisk, men sne og glatte veje kan skabe kødannelser og forsinkelser, så det er vigtigt at have styr på hvor og hvornår du skal rydde og salte. På offentlige områder og veje er det Aalborg kommune, der sørger for snerydning og saltning, men når sneen falder på privat grund, skal grundejere selv få fjernet sneen. Der skal være ryddet for sne samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. Vi tilbyder en snerydningsaftale med den bedste service og sørger for, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt.

Snerydning og saltning hos virksomheder i Aalborg

Når sneen falder i Aalborg har det ikke kun konsekvenser for virksomheder. Ligesom hos private hjem er det virksomhederne selv, der skal stå for snerydning og saltning. Det gælder indgange, parkeringspladser, tilkørselsveje og andre områder hvor medarbejdere, kunder og andre besøgende færdes. Får man ikke ryddet samt saltet, kan det have driftsmæssige, og dermed også økonomiske konsekvenser for virksomheden, da det kan forhindre adgang for medarbejdere eller kunder.

Hvorfor snerydning og saltning i Aalborg?

Snerydning og saltning er selvfølgelig med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for. Sne og glatte fortove kan være farligt, og på farten kan man hurtigt overse et trin dækket af sne eller glide på nogle glatte fliser. Der skal ryddes sne samt saltes eller gruses på fortov, trapper, indkørsel, havegang, foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud, skraldemænd og andre gæster færdes.

Billig snerydning og saltning i Aalborg

Vi har alle en travl hverdag, og det er de færreste, der har mulighed for at planlægge dagligdagen ud fra, hvornår det sner. Derfor er det blevet mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder vil ofte have flere kunder i samme områder, hvilket også kan ses i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror. Men ved en lang og hård vinter som den vi eksempelvis havde i 2010, hvor sneen lå i landet frem til marts 2011, kan det være svært at booke snerydning og saltning til en god pris, fordi det ofte er højstbydende, der får ryddet. Det smarteste er derfor at tegne en snerydningsaftale, hvor prisen er aftalt på forhånd.

Få et abonnement på snerydning og saltning i Aalborg med mange fordele

Der er som nævnt mange gode grunde til at sørge for, at dine arealer er fri for sne og is hele vinteren igennem. Derfor kan det hurtigt ende med bekymringer og dårlig nattesøvn, når der er sne og frost i vejrudsigten, for nu skal du pludselig til at sætte dig ind i forskellige snerydningsregler og lige så hyre et firma til at rydde sne for dig på forskellige tidspunkter.

De bekymringer slipper du for ved at tegne et abonnement på snerydning og saltning i Aalborg hos os. Vi kan lave en abonnementsordning, der passer til lige netop dine behov, så du altid ved, at vi står klar til at rykke ud med sneploven, når det bliver nødvendigt. 

Effektiv snerydning og saltning i Aalborg

Du kan med andre ord smide vægten af dine skuldre og  i stedet bruge tiden på alle de andre ting, der er vigtige for din virksomhed. Når du har et abonnement hos os, ved du, at der altid står et professionelt firma klar til at hjælpe, som kender alle regler, og som har det helt rette udstyr til opgaven. 

På den måde ved du, at arbejdet bliver udført til perfektion, ligesom du selv kan sove lidt længere og slippe for det hårde arbejde med at rydde sne og salte, når det har sneet. Du kan med andre ord fokusere på at nyde det flotte snevejr over Aalborg og så ellers bare se frem til at møde ind på en arbejdsplads, der er sikker at færdes på. 

Derfor kan et abonnement på snerydning og saltning i Aalborg være en rigtig god investering for din virksomhed. Vi leverer god service og et stykke arbejde i høj kvalitet, og du vil derfor aldrig komme til at fortryde det, når du har tegnet et abonnement på snerydning og saltning hos os. 

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 38 71 17 00

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige