Skip to main content
  • Snerydning og saltning i Aalborg

Aalborg dækket af sne, er ved første øjekast smukt og idyllisk, men sne og glatte veje kan skabe kødannelser og forsinkelser, så det er vigtigt at have styr på hvor og hvornår du skal rydde og salte. På offentlige områder og veje er det Aalborg kommune, der sørger for snerydning og saltning, men når sneen falder på privat grund, skal grundejere selv få fjernet sneen. Der skal være ryddet for sne samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. Vi tilbyder en snerydningsaftale med den bedste service og sørger for, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt.

Snerydning og saltning hos virksomheder i Aalborg 

Når sneen falder i Aalborg har det ikke kun konsekvenser for virksomheder. Ligesom hos private hjem er det virksomhederne selv, der skal stå for snerydning og saltning. Det gælder indgange, parkeringspladser, tilkørselsveje og andre områder hvor medarbejdere, kunder og andre besøgende færdes. Får man ikke ryddet samt saltet, kan det have driftsmæssige, og dermed også økonomiske konsekvenser for virksomheden, da det kan forhindre adgang for medarbejdere eller kunder.

Hvorfor snerydning og saltning i Aalborg ?

Snerydning og saltning er selvfølgelig med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for. Sne og glatte fortove kan være farligt, og på farten kan man hurtigt overse et trin dækket af sne eller glide på nogle glatte fliser. Der skal ryddes sne samt saltes eller gruses på fortov, trapper, indkørsel, havegang, foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud, skraldemænd og andre gæster færdes.

Billig snerydning og saltning i Aalborg 

Vi har alle en travl hverdag, og det er de færreste, der har mulighed for at planlægge dagligdagen ud fra, hvornår det sner. Derfor er det blevet mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder vil ofte have flere kunder i samme områder, hvilket også kan ses i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror. Men ved en lang og hård vinter som den vi eksempelvis havde i 2010, hvor sneen lå i landet frem til marts 2011, kan det være svært at booke snerydning og saltning til en god pris, fordi det ofte er højstbydende, der får ryddet. Det smarteste er derfor at tegne en snerydningsaftale, hvor prisen er aftalt på forhånd. 

Om Snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999. Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi har ryddet og saltet hos

Uno X

Mere end 200 tankstationer fordelt i hele landet

TopDanmark

Større beboelses ejendomme i nordsjælland

Q8

Tank stationer på sjælland

Pelican Self Storage

Kæde aftale på alle lokationer. Erhvervs plads, fortove parkering mm.

Region Hovedstaden

7 hospitaler med over 200.000 m2 plads

Fisketorvet

Igennem mere end 10 år

Circle K

Mere end 200 tankstationer i hele landet.

ATP

National aftale på 7 bygninger fra Frederikshavn til Vordingborg

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os