Skip to main content
Sne og glatte veje kan være farligt og kan hurtigt ende med at skabe kødannelser og give forsinkelser. Århus er Jyllands største byområde, og det er vigtigt at kunne komme fra A til B uden forhindringer og forsinkelser. På offentlige områder og veje er det kommunen, der sørger for snerydning og saltning, men når sneen falder på privat grund, skal grundejere selv sørge for at få fjernet det. Der skal være ryddet for sne samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. Vi tilbyder en snerydningsaftale med den bedste service og sørger for, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt – om det er ved din virksomhed, bolig- eller grundejerforening.

Snerydning og saltning hos virksomheder i Århus

Når sneen falder i smilets by har det også store konsekvenser for virksomheder. Ligesom private hjem er det virksomhederne selv, der skal stå for snerydning og saltning. Det gælder indgange, parkeringspladser og tilkørselsveje samt andre områder, hvor medarbejdere, kunder og andre besøgende færdes. Får man ikke ryddet der, kan det have økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden.

Billig snerydning og saltning i Århus

Hverdagen er ofte travl, og det er de færreste mennesker, der har mulighed for at planlægge deres dagligdag ud fra, hvornår det sner. Derfor er det også blevet mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror. Men ved en hård vinter, som den vi eksempelvis havde 2010, hvor der lå sne i landet frem til marts 2011, kan det være svært at booke snerydning og saltning til en fair pris, fordi det ofte er højstbydende, der får ryddet. Det smarteste er derfor at tegne en snerydningsaftale, hvor prisen er aftalt på forhånd.

Hvorfor snerydning og saltning i Århus?

Snerydning og saltning er med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for. Sne og glatte fortove kan være farligt, og på farten kan man hurtigt overse et trin dækket af sne eller glide på nogle glatte fliser. Der skal ryddes sne samt saltes eller gruses på fortov, trapper, indkørsel, havegang, foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre gæster færdes.

Produktivitet og sikkerhed året rundt med Snevagten

Sne og frost kan som nævnt være farligt for både medarbejdere og gæster, der færdes på dine arealer, og netop derfor er der lovgivning på området, der påbyder dig at holde tilgængelige arealer fri for sne og is i bestemte tidsrum. 

Men udover sikkerheden er der også andre gode argumenter for at holde sne og is væk fra dine arealer. Sne og is kan nemlig også påvirke den transport, der hver dag kører ind og ud af din virksomhed. 

Store køretøjer, som eksempelvis lastbiler, kan hurtigt komme ud af kontrol i glat føre, og det kan i værste tilfælde føre til ulykker eller kollisioner, mens det i andre tilfælde kan betyde, at transporten til og fra din virksomhed må indstilles. 

Det gælder selvfølgelig, hvis der ligger store snedriver på dine adgangsveje, men det gælder også, hvis dine arealer er så glatte, at store maskiner ikke kan køre der sikkert. 

Derfor er snerydning og saltning alfa og omega for at opretholde en gnidningsfri produktion året rundt. Med vores service er du altid sikker på, at vi står klar til at rydde dine arealer for sne samt salte dem, når det er nødvendigt. 

Slip for bekymringerne med et abonnement på saltning og snerydning

Hvis du er træt af at skulle stå for snerydning eller saltning omkring din virksomhed i Aarhus, eller hvis du har svært ved at finde gode folk til at klare opgaven, er et abonnement på snerydning og saltning hos Snevagten det helt rette valg for dig. 

Med vores abonnementsservice ved du, at der altid står professionelle folk klar til at udføre snerydning og saltning for dig, og når du vælger os til opgaven, kan du være sikker på, at opgaven bliver udført til perfektion hver gang – så kan du sove trygt hver nat, selvom en snestorm er på vej

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 38 71 17 00

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige