Skip to main content
  • Snerydning og saltning i København

På offentlige områder og veje er det Københavns kommune, der står for snerydning og saltning, men på privat grund, er det grundejere selv, der skal fjerne seen. Der skal være ryddet samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. Med en snerydningsaftale hos os sørger vi for, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt. Vi leverer hurtig og professionel saltning og snerydning af din virksomhed, bolig- eller grundejerforening.  

Snerydning og saltning hos virksomheder i København

København er landets største byområde med 18 kommuner, og det er vigtigt at kunne komme fra A til B uden for mange forhindringer og forsinkelser. Er der ikke ryddet og saltet, kan der hurtigt dannes køer på vejene og forsinkelser, som meget hurtigt kan komme til at berøre store områder i en by, hvor mange er på farten. Det er virksomhedsejerne selv, der skal stå for snerydning og saltning på deres grund. Snerydningsreglerne gælder parkeringspladser og tilkørselsveje, og får man ikke ryddet sneen, kan det have driftsmæssige og dermed også økonomiske konsekvenser for virksomheden, idet det kan forhindre adgang for eksempelvis medarbejdere eller kunder.

Billig snerydning og saltning i København 

De fleste mennesker har ikke mulighed for at tilrettelægge deres hverdag ud fra, hvornår det sner, og derfor bliver det mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror.  Vi havde en ekstra hård vinter i 2010, og der lå sne rundt omkring i landet frem til marts måned 2011. Under så ekstreme vejrforhold som ved den vinter kan det være vanskeligt at booke snerydning og saltning i København, da det ofte vil være højstbydende, der får ryddet, og det er derfor smart at tegne en snerydningskontrakt, hvor der på forhånd er aftalt pris.

Hvorfor snerydning og saltning i København?

Sne og glatte områder kan være til gene i hverdagen og snerydning samt saltning er med til få hverdagen til at glide fremad, samt med til at forebygge ulykker på din grund, som du kan ende med at stå til ansvar for. Snerydningen gælder fortov, indkørsel, havegang, på trapper foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre besøgende færdes.

Om Snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999. Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi har ryddet og saltet hos

Uno X

Mere end 200 tankstationer fordelt i hele landet

TopDanmark

Større beboelses ejendomme i nordsjælland

Q8

Tank stationer på sjælland

Pelican Self Storage

Kæde aftale på alle lokationer. Erhvervs plads, fortove parkering mm.

Region Hovedstaden

7 hospitaler med over 200.000 m2 plads

Fisketorvet

Igennem mere end 10 år

Circle K

Mere end 200 tankstationer i hele landet.

ATP

National aftale på 7 bygninger fra Frederikshavn til Vordingborg

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os