Skip to main content
  • Snerydning og saltning i Odense

Når sneen falder, er det vigtigt, at du har styr på, hvor og hvornår du skal rydde og salte. Sne og glatte områder kan være farligt og skabe kødannelser og forsinkelser, som meget hurtigt kan komme til at berøre store områder i en by som Odense, hvor mange er på farten. På offentlige områder og veje fjernes sneen af Odense kommune, men når sneen falder på privat grund, skal grundejere selv sørge for at få fjernet det. Der skal være ryddet samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. Med en snerydningsaftale hos os får du hurtig og professionel saltning og snerydning af din grund. Vi sørger for, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt. 

Billig snerydning og saltning i Odense

De fleste mennesker har ikke mulighed for at tilrettelægge deres hverdag ud fra, hvornår det sner, og det er derfor mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror. Og især ved en hård vinter som i eksempelvis 2010, hvor sneen lå i landet helt frem til marts 2011, vil det være fordelagtigt at tegne en snerydningsaftale, da det ved så ekstreme vejrforhold ofte vil være højestbydende, der får ryddet.

Snerydning og saltning hos virksomheder i Odense

I Odense er det virksomhedsejerne selv, der skal stå for snerydning og saltning på deres grund. Reglerne gælder fortove foran indgange, parkeringspladser, tilkørselsveje osv. Får man ikke ryddet sne og saltet kan det have enorme økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden, idet det kan forhindre adgang for eksempelvis medarbejdere eller kunder.

Hvorfor snerydning og saltning i Odense?

På farten kan man hurtigt komme til at overse et trin eller glide på frostglatte fliser, og snerydning og saltning er selvfølgelig med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for.  Snerydningen og saltning skal ske på henholdsvis fortov foran grunden, indkørsel, havegang, på trapper foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre gæster færdes.

Om Snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999. Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi har ryddet og saltet hos

Uno X

Mere end 200 tankstationer fordelt i hele landet

TopDanmark

Større beboelses ejendomme i nordsjælland

Q8

Tank stationer på sjælland

Pelican Self Storage

Kæde aftale på alle lokationer. Erhvervs plads, fortove parkering mm.

Region Hovedstaden

7 hospitaler med over 200.000 m2 plads

Fisketorvet

Igennem mere end 10 år

Circle K

Mere end 200 tankstationer i hele landet.

ATP

National aftale på 7 bygninger fra Frederikshavn til Vordingborg

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os