Skip to main content
Når sneen falder, er det vigtigt, at du har styr på, hvor og hvornår du skal rydde og salte. Sne og glatte områder kan være farligt og skabe kødannelser og forsinkelser, som meget hurtigt kan komme til at berøre store områder i en by som Odense, hvor mange er på farten. På offentlige områder og veje fjernes sneen af Odense kommune, men når sneen falder på privat grund, skal grundejere selv sørge for at få fjernet det. Der skal være ryddet samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. Med en snerydningsaftale hos os får du hurtig og professionel saltning og snerydning af din grund. Vi sørger for, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt.

Billig snerydning og saltning i Odense

De fleste mennesker har ikke mulighed for at tilrettelægge deres hverdag ud fra, hvornår det sner, og det er derfor mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror. Og især ved en hård vinter som i eksempelvis 2010, hvor sneen lå i landet helt frem til marts 2011, vil det være fordelagtigt at tegne en snerydningsaftale, da det ved så ekstreme vejrforhold ofte vil være højestbydende, der får ryddet.

Snerydning og saltning hos virksomheder i Odense

I Odense er det virksomhedsejerne selv, der skal stå for snerydning og saltning på deres grund. Reglerne gælder fortove foran indgange, parkeringspladser, tilkørselsveje osv. Får man ikke ryddet sne og saltet kan det have enorme økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden, idet det kan forhindre adgang for eksempelvis medarbejdere eller kunder.

Hvorfor snerydning og saltning i Odense?

På farten kan man hurtigt komme til at overse et trin eller glide på frostglatte fliser, og snerydning og saltning er selvfølgelig med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for. Snerydningen og saltning skal ske på henholdsvis fortov foran grunden, indkørsel, havegang, på trapper foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre gæster færdes.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 38 71 17 00

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige