Skip to main content
  • Snerydning og saltning på Frederiksberg

Snerydning Frederiksberg

Men ligesom så mange andre på Frederiksberg, kører den travle dagligdag for fuld fart uanset vejret. Derfor er det også nødvendigt at være forberedt på de gener, utilstrækkelig eller ingen snerydning samt saltning kan have. Vi vil helst undgå at falde på cyklen, eller at børnene løber og kommer til skade, hvorfor det er nødvendigt at tage sig forsvarligt at sneen, når vinteren står for døren. Dog kan det at klare skærene selv, skræmme mange væk, da dette kan betyde at man skal tidligere op end man helst så. Det er her, Snevagten kommer ind i billedet. Vi leverer snerydning til Frederiksberg og resten af Danmark, hvilket vi har gjort i mere end 10 år. Vores lange erfaring betyder, at vi har forstand på hvordan man på bedst mulig vis, tager sig af sneen og saltningen. Vi har sat os ind i alt dette, så du ikke behøver at gøre det. Mens rydning af sne en kold, tidlig vintermorgen for de fleste synes træls, er det for vores medarbejdere hos Snevagten, dét de brænder for. Vi har snerydning i blodet og er eksperter i alt inden for sneuniveret.

Professionel snerydning og saltning på Frederiksberg

Når det kommer til snerydning på Frederiksberg, kan der være mange forskellige faktorer, som spiller ind i, hvordan snerydningen bedst klares. Forskellige adresser har forskellige behov, da areal, befolkningstæthed og mulige forhindringer såsom cykelfyldte gårde, kan udgøre en forskel for, hvordan vores sneryddere planlægger snerydningen på lige netop din adresse. Fordi ingen snerydningsbehov er ens, giver det heller ikke mening at have snerydningsaftaler som er det. Hos Snevagten sætter vi os ind i, behovene på lige netop din adresse samt dine forventninger til vores arbejde og bygger en aftale ud fra det. Dette er med hensigten om, at kunne levere den bedste service og snerydning på Frederiksberg uanset dit grundlag. Vores dygtige medarbejdere har års erfaring med et utal af forskellige adresser, byer og snerydningsforhold, hvorfor vi garanterer, at vi helt sikkert også, kan finde den bedste løsning til dig. Vælger du Snevagten som din leverandør af snerydning på Frederiksberg, vælger du en kvalitetsstemplet virksomhed, hvor dine behov er i fokus.

Om Snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999. Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi har ryddet og saltet hos

Uno X

Mere end 200 tankstationer fordelt i hele landet

TopDanmark

Større beboelses ejendomme i nordsjælland

Q8

Tank stationer på sjælland

Pelican Self Storage

Kæde aftale på alle lokationer. Erhvervs plads, fortove parkering mm.

Region Hovedstaden

7 hospitaler med over 200.000 m2 plads

Fisketorvet

Igennem mere end 10 år

Circle K

Mere end 200 tankstationer i hele landet.

ATP

National aftale på 7 bygninger fra Frederikshavn til Vordingborg

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os