Skip to main content

Snerydning i Gentofte

På trods af, at mange af os nyder synet af sneen der daler over det danske land, er det de færreste af os, der nyder at stå op før arbejde, for at skovle og salte vores adresse. Vi ved, at det er et krav, men var der en vej udenom, ville vi nok tage den for at kunne sove længere tid om morgenen i den varme dyne. Vejen udenom er tættere end du måske går og tror. Hos Snevagten leverer vi nemlig snerydning i Gentofte, så du ikke behøver, at bekymre dig om det. Vi har befundet os i sneuniverset i mere end et årti og har dybdegående kendskab til alle regler, forhold og behov, der nu måtte følge med. Vores kompetente medarbejdere har bred erfaring med forskellige typer af adresser over hele Danmark og vi kan med garanti derfor også levere kvalitetsstemplet snerydning i Gentofte. Uanset om du bor på villavej, ejer et industrikvarter eller bor i en mindre boligforening, skræddersyr vi en snerydningsaftale til dig, som er tilpasset dine behov. Drivkraften bag vores forretning er tilfredse kunder, hvorfor vores snerydningsaftaler også altid afspejler dette.

Billig snerydning og saltning i Gentofte

Vi forsøger at imødekomme dine behov og forventninger, så vidt som muligt, til en fair pris og en levering af et ordentligt stykke arbejde. At skulle stå tidligt op og sørge for sneen på forsvarlig vis, kan være en kæmpe last, og vi mener derfor ikke at prisen for at få professionelle til at klare det, også bør være det. Ikke alle elsker vinter og sne lige så meget som vores dygtige sneryddere gør, som er villige til at være på pletten uanset vejr og klokkeslæt. Vælger du Snevagten som din leverandør af snerydning i Gentofte vælger du et team med styr på krammet og passion for faget. Hos Snevagten løber snerydning nemlig i vores blod, hvorfor vi gør en dyd ud af, at levere personlig service, snerydning af kompromisløs kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 38 71 17 00

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige