Skip to main content
  • Snerydning og saltning i Gladsaxe

Snerydning i Gladsaxe

Snevejr er et fænomen, som desværre bliver mere og mere sjælden. Vi venter længe på vinteren, men når den endelig melder sin ankomst, kan den være hård og byde på meter af sne. En dejlig fordel ved det brutale vejr, som børn såvel som barnlige sjæle nyder godt af. Men når hverdagens travelhed rammer, er det nødvendigt at kunne bevæge sig frit rundt uden at glide eller vælte. Derfor kommer snevejr med et stort ansvar – nemlig at forsvarligt tage sig af sneen på sin adresse. Det kan være et stort stykke arbejde, alt efter kvadratmeter og overskud, hvorfor mange tyer til professionel hjælp såsom Snevagten. Vi leverer snerydning i hele Danmark og også på din adresse i Gladsaxe. Vi kommer glædeligt ud med sneploven, når sneen daler i Gladsaxe. Med vores hovedkontor i Rødovre, er vi kun et stenkast fra dig og din gode snerydningsoplevelse.

Vi har mange års erfaring med snerydning 

Hos Snevagten er vi passionerede omkring sne og er derfor godt sat ind i, reglerne, kravene og behovene, der er forbundet med vintervejret. Tilfredse kunder er vores drivkraft, hvorfor vi gør vores ypperste for at skræddersy en aftale til dig og din snerydning i Gladsaxe. Vores mange års erfaring har lært os, at ingen snerydningsbehov er ens, hvorfor snerydnignsaftaler heller ikke bør være det. Ofte skal sneen fjernes og der skal saltes inden dagen rigtig begynder, hvilket betyder, at du potentielt skal tidligt op og slide. Det er nok de færreste som nyder dette og det er her vi kommer ind i billedet. Vores kompetente og ambitiøse medarbejdere bestræber sig på at udfører et fejlfrit resultat og den bedste oplevelse for dig. Sne kan være en byrde, men vi overtager glædeligt ansvaret for at tage hånd om sneen, så alt du skal gøre, er at nyde det dejlige vintervejr. Vores kundeportefølje spænder vidt og vi har derfor helt sikkert også en aftale, som passer dine snerydningsbehov og forventninger.

Om Snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999. Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi har ryddet og saltet hos

Uno X

Mere end 200 tankstationer fordelt i hele landet

TopDanmark

Større beboelses ejendomme i nordsjælland

Q8

Tank stationer på sjælland

Pelican Self Storage

Kæde aftale på alle lokationer. Erhvervs plads, fortove parkering mm.

Region Hovedstaden

7 hospitaler med over 200.000 m2 plads

Fisketorvet

Igennem mere end 10 år

Circle K

Mere end 200 tankstationer i hele landet.

ATP

National aftale på 7 bygninger fra Frederikshavn til Vordingborg

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os