Skip to main content

Snerydning i Gladsaxe

Snevejr er et fænomen, som desværre bliver mere og mere sjælden. Vi venter længe på vinteren, men når den endelig melder sin ankomst, kan den være hård og byde på meter af sne. En dejlig fordel ved det brutale vejr, som børn såvel som barnlige sjæle nyder godt af. Men når hverdagens travelhed rammer, er det nødvendigt at kunne bevæge sig frit rundt uden at glide eller vælte. Derfor kommer snevejr med et stort ansvar – nemlig at forsvarligt tage sig af sneen på sin adresse. Det kan være et stort stykke arbejde, alt efter kvadratmeter og overskud, hvorfor mange tyer til professionel hjælp såsom Snevagten. Vi leverer snerydning i hele Danmark og også på din adresse i Gladsaxe. Vi kommer glædeligt ud med sneploven, når sneen daler i Gladsaxe. Med vores hovedkontor i Rødovre, er vi kun et stenkast fra dig og din gode snerydningsoplevelse.

Vi har mange års erfaring med snerydning

Hos Snevagten er vi passionerede omkring sne og er derfor godt sat ind i, reglerne, kravene og behovene, der er forbundet med vintervejret. Tilfredse kunder er vores drivkraft, hvorfor vi gør vores ypperste for at skræddersy en aftale til dig og din snerydning i Gladsaxe. Vores mange års erfaring har lært os, at ingen snerydningsbehov er ens, hvorfor snerydnignsaftaler heller ikke bør være det. Ofte skal sneen fjernes og der skal saltes inden dagen rigtig begynder, hvilket betyder, at du potentielt skal tidligt op og slide. Det er nok de færreste som nyder dette og det er her vi kommer ind i billedet. Vores kompetente og ambitiøse medarbejdere bestræber sig på at udfører et fejlfrit resultat og den bedste oplevelse for dig. Sne kan være en byrde, men vi overtager glædeligt ansvaret for at tage hånd om sneen, så alt du skal gøre, er at nyde det dejlige vintervejr. Vores kundeportefølje spænder vidt og vi har derfor helt sikkert også en aftale, som passer dine snerydningsbehov og forventninger.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 38 71 17 00

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige