Skip to main content

Snerydning i Horsens

Det danske vejr er utilregneligt og snevejret kan faktisk være lige om hjørnet. Er du klar til at stå tidligt op og rydde sne samt salte inden dagen rigtig begynder? Hvis ikke, anbefaler vi, at du læser videre. Hos Snevagten lever vi nemlig kvalitetsstemplet snerydning i Horsens og du kan allerede tegne en aftale med os inden årets første snefnug falder. Med et kundeportefølje der spænder bredt over hele Danmark, er vores dygtige medarbejdere ægte snenørder. Snerydning løber i vores blod og vi klarer snerydningen i de tidlige morgentimer med et smil.

Professionel snerydning og saltning i Horsens

Vælger du Snevagten som din leverandør af snerydning i Horsens, er du altid garanteret personlig service og et resultat af kompromisløs kvalitet. Der er ingen skam i at lade professionelle om at klare ærterne, så du kan blive indendørs i varmen. Faktisk er snerydning vores passion, hvilket afspejles i det stykke arbejde vi udfører. Med snevejr følger en masse arbejde i form af rydning og saltning, så alle kan bevæge sig frit rundt uden at komme til skade. Snerydning bør derfor tages alvorligt og der bør ingen slinger i valsen være når det kommer til håndteringen af sneen. Vores kompetente medarbejdere leverer snerydning i Horsens som lever op til alle standarder og dine forventninger. Udover, at vi bestræber os på, at efterlade alle vores snerydningspladser perfekt ryddet og saltet, er en konkurrencedygtig pris også en prioritet for os. Vi forstår, at snerydning for alle ikke er sagen og overlader man pligten til professionelle, skal dette ikke straffes med en urimelig pris. Derfor udformer vi snerydningsaftaler som er tilpasset dine behov og din addresses specifikke forhold. Glade og tilfredse kunder er dét, som vi brænder for, hvorfor dette også kommer til udtryk i måden vi fører forretning på. Hos Snevagten har vi aftaler med kunder i alle kroge af landet og vi har derfor helt sikkert også et godt tilbud om snerydning i Horsens til dig.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 38 71 17 00

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige