Skip to main content
  • Snerydning og saltning i Kolding

Snerydning i Kolding

Mange af os nyder synet af sne, men hvor meget nyder vi det egentlig, når vi skal stå tidligere op om morgenen for at rydde indkørslen og salte fortovet? stod det til de fleste, sov vi nok det ekstra længere under den varme dyne på en kold snevejrsdag, hvis vi kunne. Din mulighed for at sove længere om morgen, er tættere end du tror. Hos Snevagten leverer vi nemlig snerydning i Kolding – også til din adresse. Vores medarbejdere har snerydning i blodet og står gerne den ekstra tid op om morgenen, for at sikre, at din adresse er ryddet for sne og saltet forsvarligt. Vi forstår nemlig vigtigheden i, at udføre vores arbejde ordentligt, så du og andre trygt kan bevæge jer rundt på din adresse. Vi brænder for snerydning, så du ikke behøver at gøre det. Med års erfaring i hele sneuniverset og de omkringliggende galakser, betegner vi os selv som snenørder, hvilket skinner igennem, i det stykke arbejde vi udfører. Med kunder over hele landet, tilbyder vi snerydning i Kolding til både den arealmæssige ydmyge adresse såvel som det store industriområde. Vi har med garanti en aftale, som imødekommer dine behov og som er tilrettelagt forholdene på din specifikke adresse. Vi mener, at blot fordi snerydning kan være en byrde, behøver prisen, man betaler professionelle for at gøre det, ikke at være det. Når du tegner en snerydningsaftale med os, er det med tilfredshedsgaranti og en pris, der er til at overskue. Mangler du motivation til at stå tidligt op og klarer snerydningen i Kolding selv, er hjælpen nært og vores dygtig medarbejdere finder i fællesskab med dig glædeligt ud af, hvordan vi bedst kan imødekomme dine snerydningsbehov denne vinter. Tegn en aftale med Snevagten allerede før sneen falder, så du hele vinteren er sikret, at du ikke selv behøver at tage sneskovlen i hånden.

Om Snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999. Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi har ryddet og saltet hos

Uno X

Mere end 200 tankstationer fordelt i hele landet

TopDanmark

Større beboelses ejendomme i nordsjælland

Q8

Tank stationer på sjælland

Pelican Self Storage

Kæde aftale på alle lokationer. Erhvervs plads, fortove parkering mm.

Region Hovedstaden

7 hospitaler med over 200.000 m2 plads

Fisketorvet

Igennem mere end 10 år

Circle K

Mere end 200 tankstationer i hele landet.

ATP

National aftale på 7 bygninger fra Frederikshavn til Vordingborg

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os