Skip to main content

På offentlige områder og veje er det Københavns Kommune, der står for snerydning og saltning i København, men på privat grund, er det grundejere selv, der skal fjerne sneen. Der skal være ryddet samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. Med en snerydningsaftale hos os sørger vi for, at du overholder alle regler for snerydning i København og er dækket ind døgnet rundt. Vi leverer hurtig og professionel saltning og snerydning i København af din virksomhed, bolig- eller grundejerforening. 

Snerydning og saltning i København til virksomheder

København er landets største byområde med 18 kommuner, og det er vigtigt at kunne komme fra A til B uden for mange forhindringer og forsinkelser. Er der ikke ryddet og saltet, kan der hurtigt dannes køer på vejene og forsinkelser, som meget hurtigt kan komme til at berøre store områder i en by, hvor mange er på farten. Det er virksomhedsejerne selv, der skal stå for snerydning og saltning i København på deres grund. Snerydningsreglerne gælder parkeringspladser og tilkørselsveje, og får man ikke ryddet sneen, kan det have driftsmæssige og dermed også økonomiske konsekvenser for virksomheden, idet det kan forhindre adgang for eksempelvis medarbejdere eller kunder.

Tegn en aftale på snerydning og saltning i København

De fleste mennesker har ikke mulighed for at tilrettelægge deres hverdag ud fra, hvornår det sner, og derfor bliver det mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror.  Vi havde en ekstra hård vinter i 2010, og der lå sne rundt omkring i landet frem til marts måned 2011. Under så ekstreme vejrforhold som ved den vinter kan det være vanskeligt at booke snerydning og saltning i København, da det ofte vil være højstbydende, der får ryddet, og det er derfor smart at tegne en snerydningskontrakt, hvor der på forhånd er aftalt pris.

Fastprisaftale på snerydning i København hos Snevagten

Hos Snevagten har vi de sidste mange år kunne tilbyde vores kunder nogle helt unikke snerydningsaftaler. Det gælder bl.a. vores fastprisaftaler. Her får du en fast pris pr. år på snerydning og saltning i København – og det gælder uanset hvor meget, det sner. Du har således mulighed for at spare en masse penge i det lange løb.

Hvorfor snerydning og saltning i København?

Sne og glatte områder kan være til gene i hverdagen og snerydning i København samt saltning er med til at få hverdagen til at glide fremad, samtidig med at det forebygger ulykker på din grund, som du kan ende med at stå til ansvar for. Snerydningen gælder fortov, indkørsel, havegang, på trapper foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre besøgende færdes.

Lad os hjælpe dig

Slip for bekymringer om snefald og tidlige morgener med sneskovlen, og lad i stedet os stå for din snerydning i København. Vi rykker ud på din adresse, så snart sneen falder, og sørger for, at alle regler for snerydning er overholdt. Vi hjælper både dig, der er virksomhedsejer og jer der har en boligforening. Ingen arealer er for store eller små til os, og vi glæder os til at hjælpe jer med at holde jeres fri for sne.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 38 71 17 00

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige